Kezelések

Korszerű kezelések nőknek, férfiaknak, tiniknek

A tisztító kezelések során a bőrtípusnak megfelelő tisztító emulzióval vagy krémmel távolítjuk el a szennyeződéseket a bőrről. Masszázzsal felpezsdítjük a vérkeringést, majd gőzöléssel felpuhítjuk a hámréteget, hogy könnyebben és fájdalommentesen elvégezhessük a hámrétegben felgyülemlett szennyeződések eltávolítását. Ezután fertőtlenítjük a bőrt, majd összehúzó, nyugtató pakolással biztosítjuk, hogy a pórusok bezáruljanak és a bőr ismét megnyugodjon.

 


 

Tápláló kezelés

Radírozással, vagy Aha-pakolással eltávolítjuk a bőrről az elhalt hámsejteket, egyenletesebbé tesszük a bőrt.

A radírozáshoz használt bőrradírok mélytisztító hatásúak, irritációt nem okoznak. Az Aha-pakolás kémiai úton távolítja el a felesleges, nem megfelelően működő hámsejteket.

Nyugtató masszázzsal biztosítjuk, hogy a bőr relaxálódjon. Csökken ezáltal a stressz és a fáradtság, Így hatékonyabban bevihetőek a tápláló hatóanyagok a tápláló,- vitalizáló maszkok és pakolások vagy Gipsz maszkok alkalmazásával.

 


 

Masszázs

Masszázs révén helyi vérbőséget tudunk kiváltani. A mechanikai ingerrel az idegrendszerre hatunk, mely beindítja a bőr hajszálereinek kitágulását, így a vérellátás fokozása révén élénkül a szövetek anyagcseréje, felgyorsul a tápanyag utánpótlás és a bomlástermékek eltávozása. Rendeződik a faggyú és verejtékmirigyek működése, a keringési zavarok javulnak. A masszázsfogások nagy része csökkenti az izomtónust, a rugalmas simítást fokozza. A felszínes idegrostokra gyakorolt hatása révén is befolyásolja az idegrendszert. Ezért van a megfelelően elvégzett masszázsnak nemcsak regeneráló, tápláló, életműködést javító, hanem idegnyugtató hatása is van.

Masszázs segítségével bőrtápláló zsírokat, hidratáló anyagokat, vitaminokat és számos egyéb hasznos anyagot juttathatunk a bőrbe.

 


 

Hát kezelés

A tisztító kezeléshez hasonlóan először eltávolítjuk a szennyeződéseket a bőrről. Puhító krémmel és masszázzsal felpuhítjuk a hámréteget és elvégezzük a tisztítást. Ezután fertőtlenítjük a bőrt, majd összehúzó, nyugtató pakolást alkalmazunk a pórusok szűkítéséhez és a hát bőrének megnyugtatására.

 


 

Elektrokozmetikai kezelések

Delejezés

Méregtelenítő, nyugtató, relaxáló hatású, a nyirokkeringés fokozza, az ödémásodás csökken, a vér áramlása fokozódik. Az elektromos áram segítségével a kezelés során pulzáló elektrosztatikus tér jön létre a kozmetikus és vendége között. Delejezés előtt érdemes ultrahangos kezelést végezni, mert így a hatóanyagok még előbb bejutnak a bőrbe. Mindez feszesebb bőrt eredményez és a problémás bőrök állapotát is javítja.

Vio

Fertőtlenítő, összehúzó hatású, serkenti a vérkeringést

Mini Face Lifting

A bőr gyulladásos folyamatait csökkenti. Tüskés, pulzáló elektródájával végzett kezelés jótékonyan hat a bőrre, edzi az izmokat, elsimítja a duzzanatokat.

Ultrahang

A hatóanyag felszívódását segíti, azokat a bőr mélyebb rétegibe juttatja, így serkenti a bőr alatti kötőszövet anyagcsere folyamatait. Mikromasszázs hatása révén javítja a bőr állapotát.

Arcvasaló

Hideg-meleg terápiás készülék, mely a termikus hatásokat használja fel a hatóanyagok bőrbe juttatásához és a frissítő hatású értornához. A hő hatására az erek kitágulnak, így a bőr vérátáramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás és a salakanyagok elszállítása, a hatóanyagok bőrbe jutása. A hideg hatására összehúzódnak a pórusok, s az anyagcsere eredeti állapotára áll vissza. Az ellenkező előjelű hőhatások értornaként élénkítik a szöveteket. Hatékony anyagbevitel és intenzív keringésfokozás érhető el, alkalmazható bőrpuhításra és a ránckezelésre.

 


 

Tartós szempillafestés

A szempillafestést ülő helyzetben végezzük és a szemhéjak bezsírozásával kezdjük, hogy megvédjük azokat az elszíneződéstől. Az alsó szemhéj szegélyéhez nedves vatta alátétet illesztünk, mielőtt a festéket a szempillákra visszük. A festés lemosását bő, tiszta vízzel végezzük el.

 


 

Gyantázás (nem csak nőknek!)

A végleges szőrtelenítés után a gyantázás hozza a legtartósabb eredményt. Huzamosabb idejű gyantázás után a szőrszálak elgyengülnek, és nem lesz olyan fájdalmas az eltávolításuk.

Hideggyanta

Száraz bőrön alkalmazható, és célszerű kevés hintőport alkalmazni használat előtt. A gyantacsíkot a szőr növekedésével ellenkező irányban hirtelen mozdulattal rántjuk le. A bőrt nyugtató olajjal vagy krémmel kenjük be utána, hogy megakadályozzuk a kipirosodást.

Meleggyanta

A meleggyanta hatására könnyebben kijönnek a szőrszálak a helyükről. Az egyenletes rétegben felvitt gyantát a szőrnövekedéssel ellentétes irányban rántjuk le. Utána minden esetben nyugtatókrémet vagy olajat, esetleg hintőport használunk a bőr védelmére. A szőrszálak befelé növekedésének megakadályozására célszerű hetente egyszer radírozni a bőrt.

 


 

Fülbelövés

Kizárólag higiénikus, nikkelmentes, steril fülbevalókat használunk a belövéshez. Pl. Studex termékek

A fülápolás és utókezelés

6 hétig hagyja benne a fülbevalót a fülében anélkül, hogy kiszedné, amikor letelt akkor lehet cserélni fülbevalót tetszés szerintire, azonban azt is a használat előtt fertőtleníteni kell. Erre kiválóan alkalmas egy 7 %-os alkoholos oldat.

 


 

Smink

Ahhoz, hogy megfelelően kiemeljük arcunk szépségét és palástoljuk szépséghibáinkat, három alapvető dolgot kell mindig szem előtt tartanunk:
– milyen az arcunk formája, jellege
– milyen a hajunk, szemünk és öltözékünk színe
– milyen alkalomra készül a smink

Általában nappali, délutáni, esti és alkalmi sminket különböztetünk meg. Főbb mozzanatai: az alapozás – melynek árnyékolása segítségével egyúttal korrigálhatjuk is az arc számos alaki hibáját -, az arcfestés, a púderozás, az ajakfestés, a szem színezése, körvonalának kihúzása, a szemöldökfestés és a szempillafestés.

 


 

3D Műszempilla

Egy új módszer, mely dús, hosszú szempillát eredményez. A műszempillát szálanként ragasztom a vendégem saját pillájához, így az természetes hatású marad. Természetesen a saját szempilla kihullásával a hozzáragasztott műszempilla is kihullik. Ilyenkor újratöltéssel az eredeti hatás szinten tartható.